Det er på jobben livet er normalt – møt vår nye kollega Steinar

Vi er i rosa oktober hvor vi alle har et ekstra stort fokus på kreft. Da synes vi det er ekstra stas å introdusere Team Apurgos nyeste «familie medlem» –  Steinar Stoen.

Steinar har lagt bak seg et alvorlig kreftløp og siden slitt med fatigue fra behandling. Det betyr ikke at Steinar ikke har arbeidskapasitet – tvert imot – sammen må vi bare jobbe litt med «jobbkondisen». Gjennom samarbeid med Fretex, Steinar og våre ansatte har vi tro på at tilrettelegging, dialog hele veien og felles forventningsavklaring er veien til god helse og anstendig arbeid – for alle! 

Nå gleder både Steinar og vi oss til at han skal jobbe her hos oss som Produksjonsmedarbeider og styrke teamet. Steinar har tidligere jobbet i flere næringsmiddel- og produksjonsbedrifter i Trondheimsregionen. Han er selvlært CNC-operatør og har i tillegg Fagbrev som slakter. Med sin mekaniske bakgrunn og gode tekniske forståelse, vil han bli et godt tilskudd til teamet. I tillegg vil han bidra god med sitt gode humør og pågangsmot. 

At Steinar kommer i arbeidstrening hos oss og med sin historie, minner oss i Apurgo på hvorfor vi jobber med behandling av vann og hva det faktisk betyr. Apurgos misjon er; «Vi sikrer folks helse ved å behandle alt vann på en innovativ og bærekraftig måte». Steinar er en av de mange vi gjør dette for!

Nedsatt immunforsvar og underliggende sykdom er gjerne grunnen til at mennesker blir alvorlig syke og i verste fall dør av Legionellose. Dette gjelder i aller høyeste grad kreftpasienter, som er i risikogruppen for å kunne bli syke av legionellabakterien.  At vi nå har med oss Steinar videre på laget og at han kan få bidra til at våre vannbehandlingssystemer fortsetter å trygge spesielt de som er brukere og beboere av bygg som bl.a. sykehus, sykehjem, omsorgsboliger o.l. – gjør oss ekstra stolte nå i oktober!

For de av dere som tenker at dette kan være noe for egen organisasjon vil vi sitere Elin Stoermann-Næss, Spesialrådgiver i Kreftforeningen; 

«Mange kreftsyke som kommer tilbake i jobb blir svært lojale arbeidstagere – de har behov for å vise at de kan bidra og hopper ikke så snart videre til nye arbeidsplasser.»

Elin Stoermann-Næss

Ønsker du å lese mer om hvorfor Kreftforeningen mener god inkludering ikke er så vanskelig som ledere tror anbefaler vi at du leser hele artikkelen her. For det er sant som de sier – Det er på jobben livet er normalt!

Ta godt imot Steinar for oss og ha en vakker oktober!