Skap vekst i din bedrift – 
bli Apurgo Ambassadør

Gjennom vårt ambassadørprogram kan vi hjelpe din bedrift med å vokse og øke effektiviteten i et samarbeid alle kommer godt ut av.

Vårt mål er å være den mest synlige og innovative leverandøren av energieffektive løsninger for behandling av alt forbruksvann, samt behandling lukkede energianlegg.

Derfor inngår vi blant annet samarbeid med rørleggere rundt om i regionene i det vi kaller for ambassadørprogram. Gjennom programmet sikrer vi at flest mulig får tilgang på våre innovative produkter og at du som ambassadør kan vokse som bedrift.

I Apurgo mener vi bestemt at vi står sterkere i lag. Sammen spiller vi hverandre gode, får tilgang på flere ressurser og mer kompetanse.

Som vår sertifiserte ambassadør vil dere være vår foretrukne representant i deres område. Som selskap vil dere være vår foretrukne partner og vi skal stå på for at dere får mest mulig oppdrag og best mulig resultater av å bruke våre produkter. Ved å samarbeide med kompetente VVS-aktører i regionene bidrar vi til sysselsetting over hele landet.

Med ambassadører over hele landet, kan vi sikre at våre kunder får utført service og installasjon lokalt. Vi kan reise mindre og slik redusere klimaavtrykket i tråd med våre bærekraftsmål og vår bærekraftsstrategi

Ambassadører er en viktig driver for vår satsning på innovasjon. Gjennom tilbakemeldinger fra kunder og markedet skaper vi sammen bedre løsninger for alle. Ambassadørene er en viktig driver for vår satsing på innovasjon. Ambassadørprogrammet er vår måte å dele kunnskap på og hjelpe deg å oppnå suksess sammen med oss. Vi skal sørge at dere står sterkt på:

Innovasjon

Gjennom å holde dere oppdatert på de nyeste produktene og tjenestene kan dere selge innovative produkter med høyt fokus på energieffektive løsninger for fremtidens bygg.

Utvikling

Vi samarbeider med våre ambassadører for å styrke deres virksomhet – både nå og i fremtiden.

Support

Vårt team er tilgjengelig for våre ambassadører både for teknisk og faglig støtte.

Vår verdiskapning

Vi bidrar alle til å utvikle merkevaren vår og skape en bredere og sterkere salgs- og serviceorganisasjon.
Vi hjelper våre ambassadører med å:

Oppnå vekst

Med våre produkter og tjenester.

Oppnå effektivitet

Med Apurgos sterke team i ryggen.

Øke lønnsomheten

Med Apurgos merkevare i din portefølje.